Colofon

krant-3d-schaduw

De Krant van de Aarde is een uitgave van de stichting Dag van de Aarde. De stichting wil met de krant zoveel mogelijk mensen aanzetten tot een gezonde en duurzame levensstijl.

 

COLOFON

De Krant van de Aarde is een positief en redactioneel onafhankelijk medium. Authenticiteit, innovatie en natuur zijn thema’s waar de krant voor staat. De krant biedt lezers inspiratie waarmee ze hun vanzelfsprekend duurzame leefstijl invulling kunnen geven.

Terugkerende rubrieken zijn voeding, gezondheid, wonen, vrije tijd, cultuur en mode. Naast inspirerend is de Krant van de Aarde spraakmakend op het gebied van duurzaamheidskwesties.

De Krant van de Aarde is een uitgave van Stichting Dag van de Aarde.

© 2016 Krant van de Aarde | ISSN 1872-5104

 

Stichting Dag van de Aarde

Sarphatistraat 13, 1017 WS AMSTERDAM
albert.poutsma@krantvandeaarde.nl
M: 06-53332980

Bestuur
Albert Poutsma – Voorzitter / Uitgever
Frans van der Beek – Secretaris

Hoofdredactie: Yvonne Koop

Redactie: (redactie@krantvandeaarde.nl)
Frans van der Beek, Lynsey Dubbeld, Yvonne Koop, Jolien Scholte, Renske de Zwart

Eindredactie: Petra van der Veer

Social media: Yvonne Koop

Advertentieverkoop: albert.poutsma@krantvandeaarde.nl

Vormgeving & Opmaak: Celina Koekenbier/info@insight-design.nl

Redactionele partners: Stichting Demeter, Vogelbescherming Nederland, Stichting Landschapsbeheer, Natudis Nederland BV, Heerlijkheid Marienwaerdt.

Distributiepartners: Natudis Nederland BV, Odin Estafette BV, De Zaai Ster VOF, Stichting Wereldwinkels, De Stadsdrogist

Abonnementen: Je  kunt de Krant van de Aarde thuis ontvangen door abonnee te worden. Maak € 20,00 over op rekening nr. NL21 ABNA 0617 7361 46 van de Stichting Dag van de Aarde onder vermelding ‘abonnement’. Je ontvangt dan ook onze voordeelkaart thuis. Met de voordeelkaart krijg je 25 procent korting bij meer dan 1000 restaurants en vele andere kortingen zoals duurzame mode en groene stroom.

Losse nummers: Je kunt de stichting steunen door € 1,35 over te maken op rekening nummer 61 77 36 146 per los nummer uit de winkel.

Distributie: Via de Odin groentetas, natuurvoedingswinkels en wereldwinkels.
Naar abonnees / leden van de stichting. Naar (semi) overheden en overige partners.
Oplage 50.000.